fbpx
Image

DGNB-certificering blåstempler bæredygtigheden af din bygning

Bygninger med DGNB-certificeringer er dokumentérbart mere bæredygtige og skaber brandingværdi for virksomheden.

Vil du skabe et byggeri, der topper bærdygtighedsskalaen? Så skal du vælge en DGNB-certificering.

DGNB-certificeringen sikrer, at din bygning er gennemtænkt ned til mindste detalje. Certificeringen er et kvalitetsstempel for, at bygningen har et godt indeklima, lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og indretning, der muliggør ombygning til andre formål. Certificeringen er også dokumentation for, at bygningen er bæredygtig, hvilket kan bruges i brandingen af bygningen eller virksomheden.

DGNB-certificeringen er udviklet i Tyskland og står for Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen. Certificeringen kom til Danmark i 2007 og er siden blevet populær blandt bygherrer, der vil skabe bæredygtige byggerier.

Når et byggeri bliver indstillet til en DGNB-certificering, scorer bygningen point på forskellige parametre såsom drift, indeklima, energi, vandresourcehåndtering, valg af bygningsmaterialer, grund og placering. Summen afgør, om byggeriet kan DGNB-certificeres til sølv, guld er platin. DGNB-certificering kan både ske for nybyggeri og for eksisterende bygninger.

Vi har været rådgiver på nogle af de første domicilbyggerier i Danmark, som har opnået en DGNB-certificering.

Går du med tanker om et bæredygtigt byggeri eller en DGNB-certificering, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og tilbud på vores rådgivning

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: