fbpx
Image

Vi er OBH

OBH er en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, der er sat i verden for at skabe bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde. Derfor beskæftiger vi os med de vigtigste typer bygninger for de fleste: boliger, institutioner og arbejdspladser.

Vi har dyb indsigt i - og specialistkompetencer indenfor - projektering, opførelse, vedligeholdelse og tilsyn af alt fra enfamilieshuse til institutioner og erhvervsejendomme.

Gennem en bred vifte af rådgivning og services bidrager vi til, at de fysiske rammer, vi opholder os mest i, er gode, sunde og stimulerende. I alle vores opgaver spørger vi: på hvilken måde kan vi bidrage til, at denne bygning bliver bedst mulig for mennesker. Om det gælder en mindre inspektionsopgave eller en stor totalrådgivning så ser vi altid vores indsats som et bidrag til trivsel for mennesker.

Vi inspicerer, servicerer, rådgiver og faciliterer som ét fagligt fællesskab med ønsket om at skabe mest mulig værdi for vores kunder og partnere. Uanset projektets karakter har vi altid fokus på brugerne af de bygninger vi beskæftiger os med, og vi er stolte af at bidrage til menneskers trivsel og velfærd gennem vores både dybe og brede viden om byggeriet.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Image

SÅDAN ARBEJDER VI

OBH er drevet af faglighed og virkelyst. Vi har fire store ambitioner for vores relationer og resultater.

VI TAGER ANSVAR

Vi tager ansvar for den fremtid, der ikke tilhører nogen endnu. Vi tror på, at sunde og bæredygtige løsninger er nødvendige og samtidig en god forretning. Fordi vi laver noget, der påvirker mange mennesker, så har vi et udvidet ansvar, som vi er stolte af at tage på os. Vi laver realistiske løsninger og prøver altid at tænke hensynet til mennesker, miljøet og det omgivende samfund ind i alt, hvad vi gør.

VI GØR DET ENKELT

Vi kommunikerer klart og uden omsvøb. Vores kultur er ligefrem og vi er i øjenhøjde med hinanden. Vi forstår vores kunders behov og hjælper med at håndtere den kompleksitet byggebranchen også rummer. Vi er transparente, fleksible og servicemindede. Vi efterstræber at hjælpe vores kunder igennem med samarbejde på tværs af forretningen. Det skal være let at være kunde hos os.

VI SER MULIGHEDER

Vi tager hele tiden vores løsninger op til overvejelse. Er der muligheder, vi ikke har set? Er der forretningsområder, vi ikke har udforsket? Vi er nysgerrige og gør ikke bare, hvad vi plejer. Vi ser muligheder i hinanden og i verden omkring os. På vores OBH Akademi dyrker vi muligheder for den enkelte og løfter vores fælles faglige niveau. Vores samarbejdspartnere tænker strategisk sammen med os og vi udvikler hele tiden nye ideer, metoder og muligheder.

VI BYGGER FREMTIDEN

Vi bygger og servicerer med tanke på, at bygninger organiserer vores liv. Ikke alene står de for eftertiden, de sætter også rammen om både vores familie, uddannelse og arbejde. En bygning rækker på alle måder ud over den tid, den er bygget i. Vi har både ansvar for at tænke på dem, der skal bruge bygningerne nu, og dem der skal bruge dem i fremtiden. Vi ser altid det lange perspektiv.

Image

VORES VÆRDIER SÆTTER RETNING

OBH er en værdidrevet virksomhed. Hver eneste dag, i hvert eneste projekt, sætter vi kursen efter vores værdier. Vores værdier er ikke bare ord på papir eller skærm, men en daglig diskussion og drivkraft i alt, hvad vi foretager os.

NYSGERRIGHED

Vi jagter altid den gode løsning. Den er ofte baseret på erfaring. Men i en tiltagende kompleks verden, er vi også nysgerrige efter nye løsninger og nye faglige input. Vi er derfor opsøgende over for hinanden,
vi søger sparring på faglige overvejelser og vi er konstant på udkig efter nye måder at skabe værdi for vores kunder. Vi er proaktive over for nye forretningsområder og interesseret i at sætte vores viden i spil på nye måder. Nysgerrighed er i vores bog forudsætningen for at levere ansvarlige løsninger. Hvad nu hvis, der er en bedre løsning?

SAMARBEJDE

Vi er stærkere sammen end hver for sig. Fordi vi arbejder med komplekse udfordringer, så har vi brug for at trække på mange fagligheder. Hver dag ser vi styrken
i det faglige fællesskab og vi bruger hinandens kompetencer på tværs af forretningen. Samarbejde øger kvaliteten af vores arbejde - og gør vores arbejdsliv sjovere. Vores relationer til kunder og partnere er også båret af tæt samarbejde. Ofte glemmer vi roller og skel og arbejder bare sammen om at løse de udfordringer, vi står overfor. Samarbejde i OBH sidder i væggene og kan mærkes på alle måder.

TRYGHED

Vi er optaget af hvordan man trygt bygger, køber, sælger og bruger bygninger. Vi ved at bygninger organiserer menneskers liv og samvær og det er derfor afgørende for os at de bygninger, vi har ansvar for, bliver trygge at være i. Vi er stolte af den tillid vores kunder viser os – og den tryghed vi formår at skabe i relationen. Også på de indre linjer er vi optaget af at skabe en tryg og tillidsfuld kultur, hvor alle kan udfolde deres potentiale. Vores faglighed og samarbejde er fundamentet for, at vores løsninger skaber tryghed, nu og i fremtiden.

FAGLIGHED

Faglighed er rygraden i alt, hvad vi gør og forudsætningen for at vi lykkes. Vi er et dybt fagligt hus og der findes ikke den faglige problemstilling rundt om byggeri, som vi ikke kan svare på. Er man ude i marken og har et spørgsmål, så er der altid nogen hjemme på kontoret, der kan hjælpe. Vi repræsenterer både den brede generalist-viden og den dybe specialist-viden. Gennem pragmatiske løsninger og konstant afvejning af faglige hensyn skaber vi tillid i alle vores relationer. Faglighed i OBH er fundamentet for alt, hvad vi gør.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: