fbpx
Image

Jøni Foodline - Nybyggeri i tæt dialog med bygherren

Ny bygning med en administrationsdel i to etager og en produktionsdel i en enkelt etage. 

Bygningen er opført med betonsandwichelementer og er beklædt med hvid facadetegl, der giver et lyst og indbydende udtryk, men også sort facadetegl, der giver en interessant kontrast til det hvide.

Fleksibel strømfordeling

I produktionshallen var vi projekteret fleksible strømskinner til at fordele effek-ten til maskiner. Dette er en fremtidssikker løsning frem for en traditionel løs-ning, hvor der fremføres forsyning pr. maskine. Der er mange fordele at hente ved strømskinner, da de giver fleksibilitet i forbindelse med omlægning og flytning af produktionsanlæg. Omlægningen kan udføres sikkert, uden risiko for berøring af spændingsførende dele. Kortere og længere afbrydelser af pro-duktionen undgås, da der ikke skal installeres nye tavler og forsyninger.

Image

I tæt dialog med bygherren

Jøni Foodline ønskede med sin stab af rådgivere at deltage i detailprojekterin-gen, helt frem til underskrivelsen af den sidste kontrakt med underentreprenø-rerne. Direktør Lars Jørgensen har været en meget aktiv medspiller i hele byg-ge- og projekteringsfasen, med et skarpt blik for detaljerne. Det var essentielt for ham, at der igennem processen var åbenhed og gennemsigtighed, så byg-geriet fik en høj kvalitet til den rigtige pris. For at imødekomme dette afholdt OBH projekteringsmøder både før og undervejs i byggeriet for at få afklaret hvilke idéer og løsninger, der var mulige for at imødekomme Jøni Foodlines behov.

OBH har haft følgende faggrupper involveret i opgaven:

  • Konstruktionsingeniør
  • Stærk- og svagstrømsingeniør
  • Anlægsingeniør
  • Energiramme

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: