fbpx
Image

Nyt logistikcenter i Taulov 

Opførelse af velfungerende og effektiv cross docking terminal samt velindrettet kortorfaciliteter

For DB Schenker opføres der en ny terminal der rummer 2.600 m2 kontorfaciliteter fordelt over 3 etager. Dertil kommer et terminalkontor på 500 m2, og 7.270 m2 terminalbygning med 82 porte.

Terminalen opføres med det højeste sikringsniveau for at kunne håndtere gods inden for alle forretningsområder, og dermed sikre virksomhedens kunders varer mens de er i DB Schenkers varetægt.

Kontorbygningen udføres med stort fokus på arkitektur og indeklima. Den bliver udført i et lyst og venligt miljø med energirigtige og bæredygtige løsninger på tekniske installationer suppleret med solafskærming. Der er fokus på tiltag, der gør det muligt for den enkelte medarbejder at skabe et optimalt inde- og arbejdsklima. Samtidig er der fokus på både bygnings- og rumakustik, samt på termisk og atmosfærisk indeklima.

 Sikkerhed i højsædet

I terræn er der porte med adgangskontrol ved alle indkørsler. Alle udvendige arealer er videoovervåget med kameraer placeret i master og på bygningen. Videoovervågningen er med højeste opløsning, og giver dermed god visuel kvalitet i både dag- og nattetimerne.

Indvendigt i bygningen er der tyverialarm, adgangskontrol og kameraovervågning, så ingen uvedkommende personer kan komme rundt i bygningen. Hele anlægger er med redundant forsyning, dvs. at anlægget stadig fungerer, i tilfælde af at strømmen går eller saboteres.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Image

Certificeres til DGNB

Under hele projekteringen og udførelsen har der været stor fokus på bæredygtighed, og byggeriet er projekteret efter af opnå en DGNB certificering efter opførelse. Dette sætter yderligere krav til de i forvejen komplekse installationer i bygningen, og kan kun opnås ved at hele byggeriet overholder de retningslinjer, der foreskrives ved en bæredygtighedscertificering.

Fakta om projektet

Bygherre DB Schenker A/S
Periode 2020 - 2021
Entrepriseform Totalentreprise
Areal / Omfang

600 m² kontor
270 m² terminal
160 Skrivebordspladser
72 parkeringspladser til lastbiler
200 parkeringspladser til personbiler

Byggesum ca. 100 mio. kr.
OBHs rolle Rådgivende ingeniør
Samarbejdspartnere

Skala Arkitekter
5E Byg A/S

DGNB   Forventer DGNB sølv
OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: