fbpx
Image

Eleftersyn beskytter dig, når du køber eller sælger dit hus

Ulovlige elinstallationer er en risiko for din bolig, som du nemt kan få løst med et eleftersyn.

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen er ulovlige og fejlbehæftede elinstallationer skyld i intet mindre end 43 % af alle elbrande i boliger. Ved du, om elinstallationerne i din bolig er ordentlig udført? Eller udgør de på sigt en risiko? Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af. Når du bestiller et eleftersyn hos os, gennemgår vores bygningskonsulenter alle elinstallationer i din ejendom, så du ikke render ind i ubehagelige overraskelser. Du får altså sikkerhed for, at dine elinstallationer er i orden.

Du får tre rapporter med kun ét besøg

Vi har som de første i Danmark fået virksomhedsautorisation, så du med kun ét besøg kan få lavet både eleftersyn og den lovpligtige energimærkning samtidig med at du får udarbejdet tilstandsrapport på dit hus.
Du slipper altså for at koordinere mødetidspunkter med flere forskellige personer.

Du får en objektiv vurdering af din bolig

Vores bygningssagkyndige er hverken på sælgers eller købers side, men giver et helt neutralt og professionelt billede af din boligs tilstand.

Eleftersyn udføres af veluddannede bygningskonsulenter

Vores bygningskonsulenter er alle veluddannede bygningsteknikere, som har fået en grundig og længerevarende uddannelse i netop eleftersyn under grundig fagledelse af en autoriseret elinstallatør fra OBH Rådgivende Ingeniører.

Vi har gjort det nemt for dig at bestille et eleftersyn over hele landet

Du kan nemt og uforpligtende bestille her på siden. Vi kontakter dig inden for 24 timer din henvendelse, og vores specialister har dine rapporter klar senest 48 timer efter vores besøg.

Få et godt tilbud

Fortæl os evt. hvilken adresse, som skal besigtiges.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: