fbpx
Image

Førsynsrapporten kan forbedre dit hussalg

En førsynsrapport giver dig mulighed for at se kladden på din tilstandsrapport og udbedre skaderne.

Når valget står mellem to boliger, vælger 9 ud af 10 købere boligen med den pæneste tilstandsrapport. Derfor kan det være en fordel at bestille en førsysnrapport. Den giver dig mulighed for at udbedre de skader, som tilstandsrapporten finder på dit hus, så du kan eliminere dem, inden dit hussalg.

Førsynsrapporten giver dig altså mulighed for at få en pænere tilstandsrapport og elinstallationsrapport, som kan gøre din bolig mere attraktiv for kommende købere. Den giver dig mulighed for at læse kladden til din tilstandsrapport igennem før færdiggørelsen. Du får også en prioriteret liste med forslag til forbedringer. Herefter kan du tilkøbe udbedringstid på eksempelvis en måned.

Vi udfærdiger tilstandsrapporter og elinstallationsrapporter som en førsynsrapport i hele landet med lokale bygningssagkyndige, som er certificerede og godkendt til at lave tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn under samme besøg.


Bestil en førsynsrapport

Spar penge og bestil en samlet pakkeløsning på tilstandsrapport som førsynsrapport, eleftersyn og energimærkning. Du kan bestille et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden.

Få et godt tilbud

Fortæl os evt. hvilken adresse, som skal besigtiges.

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: